Nieuw op de Radio bij Omroep Súdwest

nieuwradio

 

Crossroad Music - Kees de Haan maakt wekelijks een 2 uur durend country radio programma. Al sinds het midden van de jaren zeventig van de vorige eeuw is Kees actief in de country muziek. Hij begon met het schrijven van recensies voor Country Gazette, was redacteur bij het blad Nashville Tennessee en is nauw betrokken bij het wel en wee van RTV Krimpenerwaard waarvan hij voorzitter is. RTV Krimpenerwaard is door de samenvoeging van diverse gemeenten een fusieomroep. Daarnaast houdt Kees zich bezig met boekingen en heeft o.a. met Ilse Delange gewerkt. Daarnaast werkt hij veelvuldig samen met Canadese artiesten, waaronder Johnny Reid, George Canyon, South Mountain, The Good Brothers, Sarah Smith, enz. Kees maakt 25 jaar een country programma en steekt  zijn voorliefde voor country niet onder stoelen of banken. Hij draait country muziek uit alle windstreken en weet door zijn contacten ook onbekend talent in het zonnetje te zetten.

Inmiddels wordt het programma Crossroads door circa 40 omroepen in Nederland en België uitgezonden. Meer weten of een verzoekje aanvragen, neem dan contact op met Kees. info@crossroadsmusic.nl

EchtErik -  het platform van de Noord Nederlandse popmuziek. Wekelijks gepresenteerd door Erik, Sander, Wouter, Merel en Tom op Radio Compagnie, IndieXL, RTVZOo, Rtv EEN, Tynaarlo Lokaal, Haren Fm Groningen1, RTVGO!, Havenstad FM, Radio Middelsé, Omroep Südwest en Radio Westerkwartier. Kijk ook live via Facebook Live.

Met daarin veel items zoals:
#Radiosessions: elke week live muziek in de studio geproduceerd door Peter, Wouter of Harry.
#Buttplugs: Nieuwe muziek uit achterliggende gebieden
#Indiedisc
#Interviews
#GouduutGrunn: geschiedenisles door Poparchief Groningen
#Concertagenda

En heel veel nieuwe Noord Nederlandse Pop en Indie. Heb jij muziek waarvan jij vind dat wij die moeten draaien of wil je spelen in de #radiosessions, mail dan naar redactie@echterik.nl

De Muziekfabriek  - dit programma staat voor het merendeel in het teken van de muziek, die drie om drie wordt gedraaid met het geringe woord van Ron van de Steen. Naast veel muziek kent het programma een aantal onderdelen zoals: “De Grote en Kleine Hit”, (een hit allebei uit de hitparade van hetzelfde jaar) “The Jukebox Classic” (een liedje uit de ’50, ’60 of ’70 jaren bestemd voor pa en ma, die even hun oude jeugdherinneringen samen kunnen ophalen uit de bevlogen tijd van weleer en “De Ouwe Lullenplaat” (een dikke hit uit de jaren ‘80 of ’90, met informatie over de artiest).

Comments are closed.