BALV SWZ Boso Sneek stemt in met scenario samenwerking

De Bijzondere Algemene Ledenvergadering van SWZ Boso Sneek heeft ingestemd met een beperkt samenwerkingsscenario tussen de vereniging en ONS Boso Sneek.

De in grote getale opgekomen leden spraken in meerderheid hun voorkeur uit voor het huidige sportpark als toekomstige gezamenlijke topsportlocatie. Daarnaast wordt de reeds aangegane commerciële samenwerking tussen beide partijen, als het aan het SWZ Boso Sneek-bestuur en haar leden ligt, gecontinueerd. Gezamenlijke inkoop van tv-registraties, mogelijke oefenduels van de junioren en beloften, technische afstemming, samengaan van de F-league afdeling en praktische quick-wins behoren als het aan SWZ Boso Sneek ligt tot de eerste samenwerkingsmogelijkheden.

Uitslag stemming:

  • Voor: 71%
  • Tegen: 28%
  • Ongeldig: 1%

“Ik ben enorm blij dat we met deze uitslag een ambitieuze stap richting de toekomst hebben gezet. Dit biedt enorme potentie voor onze vereniging”, aldus voorzitter Frank Slob in een eerste reactie. “Het feit dat de leden zich bij grote meerderheid uitspraken voor sportpark Tinga als toekomstig voetbalbolwerk in Sneek, is een duidelijk signaal aan de gemeente Súdwest-Fryslân dat SWZ Boso Sneek bereid is om samen te bouwen aan een succesvolle toekomst.”

Het bestuur van SWZ Boso Sneek heeft met de leden afgesproken dat de aangegane samenwerking jaarlijks op de Algemene Ledenvergadering wordt geëvalueerd. ONS Boso Sneek bespreekt het samenwerkingsvoorstel tijdens een Bijzondere Algemene Ledenvergadering op 24 maart aanstaande. Bij een akkoord van de leden op het Zuidersportpark gaan beide partijen om tafel om een en ander in de praktijk te brengen.

No Comments Yet.

Leave a comment