TRIATLON WITMARSUM

De voorbereidingen op de lustrumeditie van de triatlon zijn in volle gang, de eerste 60 deelnemers hebben zich ingeschreven en wederom kunnen we een beroep doen op een trouwe schare vrijwilligers en sponsoren!


De inschrijving voor de triatlon loopt op volle toeren! We mogen weer deelnemers uit het hele land in Witmarsum verwelkomen.
Voor de Kidsrun hebben we ook de eerste inschrijvingen binnen, maar we weten dat er héél wat sportieve kids in Witmarsum en omgeving wonen! Dus twijfel niet en vraag je ouders of grootouders of ze je willen inschrijven voor de Kidsrun. Er ligt dan weer een prachtig shirt voor je klaar!

OPROEP – OPROEP – OPROEP !!!
Wij zoeken nog een aantal vrijwilligers die mee willen helpen tijdens de triatlon. Je bent in je taak ons visitekaartje voor zowel deelnemers als publiek en bent bereid om een paar uurtjes de handen uit de mouwen te steken. Denk hierbij aan het opbouwen en afbreken van het finishgebied of het bemannen van een drinkpost in het dorp.
Voor scholieren/studenten die een maatschappelijke stage moeten lopen, kan dit ook bij Triatlon Witmarsum. Je kunt ons in de voorbereiding of op de dag zelf helpen bij allerhande taken in ruil voor een aantal uren voor je stage.

Dus doe je niet mee op 10 september maar wil je tóch betrokken zijn bij de triatlon? Kom ons ‘heldenteam’ van vrijwilligers dan versterken! Stuur gerust een mail voor meer informatie of aanmelden: info@triatlonwitmarsum.nl

Inschrijven voor de triatlon en de Kidsrun is nog mogelijk t/m 27 augustus.

Graag tot 10 september bij Triatlon Witmarsum!

Comments are closed.