Start bouw van McDonald’s restaurant in Sneek officieel begonnen

foto

Sneek, 22 september 2017 – De start van de bouw van McDonald's restaurant Sneek is officieel begonnen. Het nieuwe restaurant verwacht eind december haar deuren te openen en biedt zo'n 130 arbeidsplaatsen in de directe omgeving. 

"Wij zijn erg blij dat we zijn gestart met de bouw van dit nieuwe McDonald's restaurant", aldus Bas Klaassen, Director Development van McDonald's Nederland. "Dit is niet zomaar een McDonald's restaurant, maar eentje met een iconisch ontwerp! In plaats van de bekende mast krijgt dit restaurant namelijk een toren waarin we alle klimaatinstallaties als luchtbehandelingskasten en warmtepompen opnemen. Als het gehele bouwproces volgens planning verloopt, kunnen we dit nieuwe restaurant eind december openen."

McCafé

Het McDonald's restaurant biedt met ruim 500 vierkante meter ruimte aan zo'n 160 gasten om in het restaurant te genieten. Ook alle duurzaamheidsinitiatieven als  LED-verlichting in het gehele restaurant, watervrije urinoirs en low-oil friteuses zijn toegepast. Dit restaurant wordt ook uitgerust met een McCafé. Als alles volgens planning verloopt is dit op het moment van opening het 50eMcCafé in Nederland. In het McCafé kunnen gasten bij een speciale koffiecounter kiezen uit verschillende nieuwe koffievariaties en een uitgebreid assortiment aan lekkernijen voor bij de koffie.

Lokale werkgelegenheid

De komst van het nieuwe McDonald's restaurant biedt inwoners van de gemeente Sneek zo'n 130 arbeidsplaatsen.Franchisenemer Michel Groenewegen: "Ik ben ontzettend blij dat we de inwoners van Sneek kennis kunnen laten maken met McCafé en Table Service. Hiermee bieden we medewerkers de kans verschillende vaardigheden te ontwikkelen. We zijn dan ook per direct op zoek naar nieuwe enthousiastelingen, die in een leuk team hun talent willen ontwikkelen."

Comments are closed.