30 jaar Septemberpop

Vrijdag 22 en zaterdag 23 september  viert Septemberpop zijn 30 jarige bestaan. Het zal daarom  in Workum weer volop feest zijn op het festival terrein de steds pole .

Dit jaar vindt het feest wederom plaats in verschillende area’s. Elk genre wordt dus eigenlijk wel vertegenwoordigd, zodat er voor elk wat wils is .  Wat dacht je van de Hunekop of een Metallica tribute, of ga je toch jeugd herinneringen  ophalen bij de altijd lachende en enthousiaste band Deadline , of gewoon gezellig  mee zingen met  John de Bever. Ook zeker de moeite waard om te bezoeken zijn de heren van Twenty Sicks, 3 echte ras muzikanten met een heerlijke Rock ’N Roll style  .  Zij toeren al een tijdje langs de vele grote festivals. Conclusie, de vrijdagavond (aanvang  20.00 uur) belooft veel.

Workum en omstreken heeft op zaterdag  eerst genoeg tijd om bij te komen, waarna er vanaf 21:00 weer gedanst en gefeest kan worden  op dag 2 van  Septemberpop. De DJ’ s van deze avond zijn: The Partysquad, Dirtcaps, Dan Daniels, Don Vie en JPACKMC . Zij  gaan er weer een heerlijk feestje van maken, en dat gaan de heren van Vangrail ook zeker doen maar dat op een ander podium.  Of toch mee zingen met  Frerik de Swetser in het Rock N Roll tent. Tickets bij de bekende vvk adressen en online bij getickt.com  . Zaterdagavond aanvang 21.00 uur.  Met een erg divers programma, twee dagen feest en een goede energie belooft Septemberpop 2017 weer een editie voor in de boeken te worden . De laatste info vind je op ons facebook account en de website.

Comments are closed.