Oliver smult van eerste Olleke Bolleke

Op zaterdag 9 december smulden Oliver Twist en Grietje van de eerste Olleke Bolleke’s in Banketbakkerij Boonstra. Speciaal voor de kerstmusical Oliver, met een twist van De Lawei maakt Boonstra deze kerstgebakjes. Oliver, met een twist is van 22 t/m 29 december te zien in De Lawei.

 

Dit jaar maakt De Lawei Producties samen met 22 amateurtalenten uit Drachten en omgeving een familievoorstelling over het welbekende verhaal van Oliver. Uiteraard met een twist, Oliver heet dan ook Olleke in deze Drachtster versie! Banketbakkerij Boonstra en De Lawei hebben voor de kerstperiode een speciaal gebakje gemaakt; een Olleke Bolleke. Deze zijn te koop bij Banketbakkerij Boonstra. Daarnaast zijn de gebakjes te vinden op het kerstmenu van De Lawei en in één van de kerstkramen op de wintermarkt in de grote foyer, van 22 december t/m het nieuwjaarsfeest op 1 januari.

 

Over de musical

In de kerstmusical van De Lawei speelt de dappere Olleke de hoofdrol. Weggestuurd uit het weeshuis waar hij opgroeit, komt hij bij een boevenbende terecht. Dat hij niet bij een boevenbende thuishoort blijkt al snel. Door zijn sympathieke, eigenwijze karakter en positieve kijk op het leven krijgt ús Olleke telkens hulp uit onverwachte hoek.

Comments are closed.