Stage & Vacatures

Heb jij altijd al een eigen programma willen maken, meehelpen op een redactie of simpelweg ervaring opdoen in de dynamische wereld van een lokale omroep?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Omroep Súdwest heeft zowel medewerkers als stagiaires veel te bieden. Wij geven je volledige mogelijkheden om je te ontplooien als: manager, producer, cameraman, editor, redacteur, regisseur, schakeltechnicus of presentator. We bieden je een wervelende leeromgeving waarin je in korte tijd veel verantwoordelijkheid krijgt. Je gaat met onze eigen omroep auto’s op pad, werkt bij de snelst groeiende lokale omroep van het Noorden en krijgt daarbij goede begeleiding. Omroep Súdwest is tevens een ROC- en GOC gecertificeerd leerbedrijf. We werken nauw samen met de opleidig D'Drive van het Friesland College en de Friese Poort.

Welke kwaliteiten zoeken wij in stagiaires en vrijwilligers?

· Zelfstandigheid

· Creativiteit

· Kwalitatief vaardig in jouw eigen (vak)gebied

· Behulpzaam

· Geen negen-tot-vijf mentaliteit

· Affiniteit met radio en/of televisie helpt

· Rijbewijs B

Een enthousiast team van professionals staat klaar om je te ontvangen in ons mooie studio complex in Koudum of ons redactie kantoor in Sneek.

Kortom bel of mail vandaag nog, dan vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek wat Omroep Súdwest voor jouw stage zou kunnen betekenen.

Telefoon: 06-46711296
Mail: rene@omroepsudwest.nl